Bine ati venit!

Despre noi

 

DOC.ro este o platforma complexa ce integreaza informatii esentiale de sanatate si lifestyle, construita in jurul personalitatii Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Gerontologie si Geriatrie, cea care, de 20 de ani, este cunoscuta in Romania pentru promovarea constanta in spatiul public, pe intelesul tuturor, a celor mai bune sfaturi medicale.

Utilizatorii platformei DOC.ro primesc gratuit informatii de specialitate valoroase care ii ajuta sa previna si sa gestioneze cele mai des intalnite probleme de sanatate, dar si raspunsuri punctuale la intrebarile lor, de la expertii DOC, medici specialisti cu renume si bogata experienta clinica.

Platforma se adreseaza mai multor comunitati si afectiuni specifice, acoperind majoritatea problemelor frecvente de sanatate ale romanilor, precum accident vascular cerebral, cancer de piele, cancer mamar, cancer pulmonar, colesterol-dislipidemie, colita ulcerativa, controlul greutatii, diabet, durere lombara, ficatul gras, gonartroza, hepatita C, hipertensiune, lupus, poliartrita reumatoida, varice – insuficienta venoasa.

Sub umbrela fiecarei comunitati sunt abordate probleme de preventie, etiologie, depistare, patologie, tratament, pronostic si complicatii, dar si stil de viata, diete si recomandari complementare tratamentelor medicale. Totul este trecut prin prisma experientei clinice a expertilor DOC.

De asemenea, fiecare comunitate ofera vizitatorilor posibilitatea efectuarii unor chestionare  de autoevaluare, instrumente extrem de utile pentru cunoasterea afectiunii si intelegerea stadializarii acesteia. In anumite situatii, in conditiile depistarii riscului crescut de afectiune, prin colaborarea platformei noastre cu anumite clinici partenere, vizitatorii au posibilitatea obtinerii unei consultatii gratuite la un medic specialist sau alte beneficii in favoarea consolidarii cunoasterii medicale si a sanatatii lor.

”DOC” reprezinta abrevierea de la doctor Oana Cuzino, fondatorul acestei platforme, care, de altfel, se afla intr-o interactiune permanenta cu o comunitate activa pe Facebook de peste 1 milion de fani, care urmaresc cu interes informatiile pe care le prezentam zi de zi si care sunt incurajati sa adreseze intrebari expertilor DOC, fie legate de articole, fie legate de o anumita problema de sanatate.

Echipa DOC.ro este formata din medici si experți din diverse domenii, precum reumatologie, geriatrie, medicina de familie, gastroenterologie, dermatologie, radiologie si imagistica, cardiologie, oncologie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, psihologie.

Pe langa expertii medicali, platforma DOC.ro reuneste si contributori specialisti in diferite domenii de lifestyle, stare de bine si ingrijire, de la sport, la frumusete si chiar astrologie, care genereaza continut variat si interesant pentru cititori din toate categoriile de varsta.

In ceea ce priveste profilul vizitatorilor DOC.ro, acestia sunt, pe de o parte, persoane active, preocupate de un stil de viata sanatos, care pun pret pe preventia problemelor de sanatate, pe o alimentatie echilibrata si valoroasa din punct de vedere nutritiv, care cultiva miscarea, iar pe de alta parte persoane cu anumite afectiuni acute sau cronice, care doresc sa afle despre cele mai bune metode de tratament sau cum sa gestioneze respectivele probleme.

DOC.ro ofera si sansa unei experiente personalizate a vizitatorului, prin intermediul optiunii de logare in platforma, care ofera anumite avantaje, precum e-book-uri de specialitate relevante, intr-un limbaj usor de parcurs, gratuite.  Aceasta optine permite, de asemenea, echipei DOC, sa inteleaga mai bine interesele si preocuparile cititorilor, pentru a le putea oferi cat mai aplicat informatii si solutii de care acestia au nevoie.

 

Articolele DOC.ro sunt redactate de:

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC
Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC
Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC
Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC
Dr. Sorina Mustațea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC
Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC
Dr. Laura Nedelcu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC
Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC
Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC
Dr. Răzvan Lungu -  Medic Specialist Pneumologie, Expert DOC
Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC
Dr. Carmen Trufas - Medic Stomatologie, Expert DOC
Dr. Garofița Hofmann - Medic veterinar, Expert DOC
Dr. Mãdãlina Crãciun - Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Expert DOC
Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC
Dr. Camelia Lungu - Medic Specialist Reumatolog, Expert DOC
Petruța Gheorghe - Psihoterapeut, Expert DOC
Florin Cujbă - Fitness Coach, Expert DOC
Dana Argeșan - Make-up Artist, Expert DOC
Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

 

DOC.ro este operat de catre RED LION ADVERTISING SRL 
Date de inregistrare fiscala: CIF RO6547130 - J40/23239/1994
Adresa: Strada Luminei Nr. 8, Et. 2, Sector 2, Bucuresti Sector 2
Telefon: +40 742 581 338
Email: [email protected]