Listeaza clinica

Descopera avantajele listarii pe Doc Time.
Lasa-ne datele de contact si echipa Doc Time va reveni pentru a discuta optiunile tale.
Vreau sa fiu contactat
Avantajele listarii pe DOC TIME
Universul DOC
10.6 Milioane de utilizatori in primul semestru al anului. Platforma integrata #1 cu solutii complete pentru sanatate si stare de bine.
Comunitatea DOC
Cu o comunitate diversa si educata, DOC este un Univers unic, care ofera intr-o singura sesiune de browser o experienta personalizata, ce porneste de la sfaturi si recomandari avizate pentru un stil de viata sanatos si pana la solutii complete de sanatate. Promoveaza serviciile tale catre cea mai mare comunitate de sanatate si lifestyle din Romania cu peste 3
Interactiune 24 / 7
DOC este sursa completa de incredere in cercetari medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, ingrijire si frumusete, care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digitala online, de la informare, educare si autoevaluare, pana la identificarea si adoptarea solutiei necesare. Pacientii tai se pot programa oricand si de oriunde - 24/7 de pe orice device (telefon, tableta, PC).
Rasplatim grija continua pentru sanatate
Clientii nostri primesc reduceri permanente si au acces la oferte speciale in baza punctelor promotionale si a campaniilor de discount.
Pentru o programare Click aici sau page.appeals 40 31 630 1508